Δευτέρα 6 Ιουλίου 2009

Εκτός Δ.Σ. το ΣΥ.Φ.ΑΕΛ-Κάλεσμα στον κόσμο για στήριξη στην πρώτη.


«Ο ΣΥ.Φ.ΑΕΛ, μετά από συνεδρία η οποία πραγματοποιήθηκε μέσα σε έντονο προβληματισμό και μετά από ανάλυση κάποιων δεδομένων, πήρε την απόφαση όπως αποσυρθεί οριστικά από τη θέση που κατείχε στο διοικητικό συμβούλιο του σωματείου!

Από αυτή τη στενή συνεργασία που είχαμε με τη διοίκηση τον τελευταίο ενάμιση χρόνο περίπου, το σωματείο μας μόνο οφέλη είχε! Η συνεργασία με τη διοίκηση, θα συνεχιστεί, χωρίς τη συμμετοχή μας στο διοικητικό συμβούλιο. Ο ΣΥ.Φ.ΑΕΛ στηρίζει τη διοίκηση Ανδρέα Σοφοκλέους και το ίδιο θα πράξει και στη συνέχεια! Εμείς είμαστε δίπλα σε αυτούς τους

ανθρώπους για το καλό της Α.Ε.Λ. μας.


Όσο αφορά την έναρξη της προετοιμασίας, ο ΣΥ.Φ.ΑΕΛ, καλεί τον τεράστιο κόσμο της Αθλητικής Ένωσης Λεμεσού όπως, κατακλύσει την ανατολική κερκίδα του Τσιρείου σταδίου. Το μαζικό και βροντερό παρόν όλων μας, είναι καθήκον του κάθε ΑΕΛΙΣΤΑ.


Έφθασε η στιγμή που ο κόσμος της Α.Ε.Λ., πρέπει να επωμιστεί τις ευθύνες που του αναλογούν και να στείλει ηχηρό μήνυμα σε όλους ότι, στη νέα χρονιά, οι ΑΕΛΙΣΤΕΣ θα κάνουν ακόμα πιο έντονη τη παρουσία τους, οπουδήποτε και για οτιδήποτε αφορά την ομάδα μας!!

Η κλοπή της περασμένης χρονιάς, πρέπει να μας πεισμώσει ακόμα περισσότερο, έτσι ώστε να καταλάβουν όλοι ότι η Α.Ε.Λ και ο κόσμος της, είναι φτιαγμένοι από κάτι μαγικό, από κάτι που κανένας δεν μπορεί να το φθείρει!!

Αελίστα, τη Δευτέρα έλα στο κατακίτρινο Τσίρειο στάδιο και ξαναστείλε το δικό σου μήνυμα ότι εσύ είσαι και θα είσαι η δύναμη του Αφεντικού Της Πόλης!! Στήριξε τη διοίκηση, στήριξε την ομάδα μας.

Ο ΣΥ.Φ.ΑΕΛ, υπόσχεται, με την ευκαιρία της έναρξης της προετοιμασίας ότι, θα συνεχίσει να δουλεύει μόνο για το καλό του σωματείου μας, για ακόμα μια χρονιά και καλεί όλους τους οπαδούς της ομάδας μας όπως συνεχίσουν την στήριξη και συνεργασία με το σύνδεσμο, για καλύτερη και εντονότερη παρουσία του κίτρινου λαού, παντού.

Ραντεβού λοιπόν μέσα στη ΘΥΡΑ 3, εκεί, στη πρώτη γραμμή όπως πάντα, για νέες μάχες στο πλευρό της μεγάλης ιδέας, στο πλευρό της Αθλητικής Ένωσης Λεμεσού!!»