Δευτέρα 31 Αυγούστου 2009

Επανέρχεται η πρωτέας ΕΚΑ ΑΕΛ

Επανέρχεται η Πρωτέας ΕΚΑ ΑΕΛ μετά αρκετές δυσκολίες που είχε πέρασεε με την μη εξεύρεση διοίκησης όμως τώρα έιναι έτοιμη για να κατακτήσει τους στόχους που έχει θέσει η ομάδα μας. Το ρόστερ της ομάδας μάς είναι σχεδόν ολοκληρωμένο όσο κι΄αν μην το πιστεύουμε. Το προπονητικό δίδυμο των Γιαγκουλλή-Θρασυβουλίδη είχαν δουλέψει αθόρυβα όλο αυτό το διάστημα και εντόπισαν τους μεταγραφικούς στόχους οι οποίοι τώρα υλοποιούνται.Η ομάδα μας έχει στο ρόστερ τής αυτή την στιγμή επίσημα μόνο τρείς καλαθοσφαιριστές. Οι Παλάλας, Κουνούνης και Λιάτσος, ενώ πάντα σύμφωνα με την πληροφόρηση μας αναμένεται να αποκτηθούν δύο ακόμη Κύπριοι,καλαθοσφαιριστές. Επίσης κατά πάσα πιθανότητα τρείς Αμερικανοί, και σύμφωνα με την πληροφόρηση μας ένας ή δύο Έλληνες και ίσως κι΄ένας Σέρβο. Η φιλοσοφία του κτισίματος του ρόστερ από το τεχνικό δίδυμο της ομάδας μας αλλά και την νέα διοίκηση είναι η δημιουργία μιάς νεανικής ομάδας με αθλητικά προσόντα.

Την Δευτέρα αναμένεται να γίνει και η πρώτη συνεδρίαση του τμήματος όπου θα ολοκληρωθεί η διοικητική του μορφή.Ο Πρόεδρος της εταιρείας παραμένει τελικά ο Ανδρέας Σοφοκλέους, ενώ η αλλαγή επέρχεται στον άθρωπο που θα ηγείται του τμήματος θέση την οποία αναλαμβάνει ο Φώτης Φωτίου.Στην εφορία θα εμπλακούν και παλαιοί καλαθοσφαιριστές.Δεν αποκλιέται να έχουν ενεργή εμπλοκή ο διευθυντής της εταιρείας ποδοσφαίρου καθώς επίσης και το γραφείο τύπου της ΑΕΛ Ποδόσφαιρο Λτδ.


Η προετοιμασία της ομάδας μας θα ξεκινήσει σύμφωνα πάντοτε με τις πληροφορίες μας στις 14 Σεπτεμβρίου. Στις 17 Οκτωβρίου θα έχουμε την πρώτη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα μας που θα αντιμετωπίσει στο στάδιο ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ την ομάδα του ΑΠΟΕΛ για το Super Cup. Η πρώτη υποχρέωση της Βασίλισσας στο Eurochallenge θα είναι στις 24/11 όπου στο Νίκος Σολομωνίδης θα φιλοξενήσει την Κροατική ομάδα Σετεβίτα. Τέλος οι στόχοι που έχουν ήδη τεθεί από την νέα διοίκηση μας είναι η κατάκτηση όλων των εγχώριων τίτλων.

Ένσταση η δόξα;

Η Διοίκηση της Δόξας έχει υποβάλει ένσταση για αντικανονική συμμετοχή δύο ποδοσφαιριστών της Α.Ε.Λ στο μεταξύ μας παιχνίδι το Σάββατο (29/08).Οι ενδείξεις που έχουν οι «πράσινοι», αναμένεται να καταθέσουν και επιστολή στην ΚΟΠ το πρωί της Δευτέρας (31/08)
Από την πλευρά της ΑΕΛ, σύμφωνα με παράγοντα της Λεμεσιανής ομάδας δεν ανησυχούν για κάτι τέτοιο αφού όλα έγιναν νομότυπα.