Παρασκευή 3 Ιουλίου 2009

Ανακοίνωση ΣΥ.Φ.ΑΕΛ σε σχέση με την παραίτηση της διοίκησης.



2/7/2008 - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥ.Φ.ΑΕΛ



Το διοικητικό συμβούλιο του ΣΥ.Φ.ΑΕΛ, μετά και την παραίτηση του εκπροσώπου μας, Χρίστου Παπαδόπουλου, από τη θέση που κατείχε στο Δ.Σ. του σωματείου μας, θέλει να δώσει και τη δική του θέση όσο αφορά την συγκεκριμένη εξέλιξη.


Ο ΣΥ.Φ.ΑΕΛ, βλέποντας την κατάσταση στα διοικητικά του σωματείου μας, να πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο, εννοώντας την περίοδο στην οποία κάποιοι ουρανοκατέβατοι μπήκαν, αλώνισαν, ρήμαξαν και έφυγαν από την Α.Ε.Λ., αλλά ακόμα και πιο πριν, ένιωσε την ανάγκη και την ευθύνη να κάνει ότι μπορεί για να εκλείψουν αυτές οι καταστάσεις!!


Συμμετέχοντας σε όλες, ανεξαιρέτως, τις συγκεντρώσεις και διαβουλεύσεις από μια μερίδα, επιφανών Αελιστών και όχι μόνο, που σκοπό είχαν να βρεθεί η σωτήρια λύση στα σοβαρά διοικητικά και οικονομικά προβλήματα που έζωσαν το σωματείο μας κατά την χρονιά 2007, ο ΣΥ.Φ.ΑΕΛ βοήθησε και στήριξε τους ανθρώπους αυτούς οι οποίοι ανέλαβαν το πολύ βαρύ φορτίο της διοίκησης της Α.Ε.Λ..


Διεκδικήσαμε, για το καλό του σωματείου μας και για να βρισκόμαστε όσο πιο κοντά γινόταν στους ανθρώπους που ανάλαβαν να διοικήσουν την Α.Ε.Λ. μας, μια θέση στο διοικητικό συμβούλιο. Έτσι πιστεύαμε ότι η οποιαδήποτε λάθος κίνηση, αλλά και το οποιοδήποτε παράξενο, δόλιο και περίεργο συμβάν, θα σταματούσε με το που θα ερχόταν στην αντίληψη μας. Πιστεύαμε ότι η στενή σχέση ΣΥ.Φ.ΑΕΛ και διοίκησης θα έλυνε πολλά προβλήματα του παρελθόντος και ο μόνος που θα κέρδιζε από αυτό θα ήταν η Α.Ε.Λ. μας!!!!


Τη θέση αυτή μετά και τη σύμφωνη γνώμη του τότε προέδρου Ζ.Κουντουρου, την ανάλαβε ο για χρόνια πρόεδρος του ΣΥ.Φ.ΑΕΛ, Χρίστος Παπαδόπουλος. Η θέση που κατείχε ο ΣΥ.Φ.ΑΕΛ στο διοικητικό συμβούλιο, εδώ και δύο περίπου χρόνια, έλυσε αρκετά προβλήματα που ποτέ δεν βγήκαν προς τα έξω. Η βοήθεια του συνδέσμου προς τη διοίκηση ήταν τεράστια και καταφέραμε να γεφυρώσουμε το χάσμα που υπήρχε σχεδόν πάντα ανάμεσα στο κόσμο της Α.Ε.Λ. και στις εκάστοτε διοικήσεις!!!


Όμως, τους τελευταίους μήνες η σχέση αυτή, καταλάβαμε ότι δεν μπορούσε να προχωρήσει!! Η θέση που κατείχαμε στο διοικητικό συμβούλιο, έμοιαζε τυπική και αυτό δεν εξαρτώταν από τον εκπρόσωπο μας, ούτε από εμάς!! Η συνεργασία αυτή, για λόγους που κανείς από το διοικητικό συμβούλιο δεν μας ξεκαθάρισε, δεν προχωρούσε σωστά και το γυαλί ράγισε. Παρά τις επανελημένες μας προσεγγίσεις για διόρθωση της κατάστασης, τίποτε δεν άλλαξε και τα πράγματα οδηγήθηκαν, δυστυχώς, στην παραίτηση του Χ.Παπαδόπουλου απο τη θέση του! Στις επόμενες μέρες και μετά από κάποιες συνεδριάσεις που θα γίνουν στον ΣΥ.Φ.ΑΕΛ, θα δώσουμε με νέα ανακοίνωση την τελική μας απόφαση για το αν πρόκειται να συνεχίσουμε την συνεργασία με τη διοίκηση με τον ένα η με τον άλλο τρόπο!!